Your search results
Jan Deroo

JAN DEROO | ZAAKVOERDER

Jan: ” Onze kopers zijn singles of  koppels die actief op zoek gaan op zoek naar een eigen stek, of nog liever : een gezellig nest, een warme thuis. Een oud geleefd huis met een ziel of een compacte nieuwbouw die binnen hun vooropgesteld budget valt. De tijd of goesting ontbreekt hen  om zelf een huis te renoveren of een nieuwbouw te coördineren. Huyzenmaeckers gaat steevast voor een verfijnde en doordachte indeling en afwerking, en neemt de koper al deze zorgen uit handen. De huidige generatie kopers legt de lat hoog, op vlak van wooncomfort, energiezuinigheid, locatie, zongerichte oriëntatie, ….

Net op die punten bieden we met Huyzenmaeckers écht een sluitende oplossing aan. Ook de parkeermogelijkheden en de nabijheid van winkels en scholen, houden we nauwlettend in het oog, bij de selectie van geschikte gronden of panden”

MIREILLE ADRIAEN | INTERIEURSTYLISTE

Mireille : “Ik sta Jan bij, in het verfijnen van de vormgeving, indeling en het kiezen van de materialen voor de binnenafwerking. We gaan steevast voor een eigentijdse en kwalitatieve graad van afwerking. Een hippe keuken met degelijke inbouwtoestellen, en een ruime inloopdouche zijn bij Huyzenmaeckers de norm. Gezelligheid creëeren in het concept en het eindresultaat, door een weloverwogen keuze van  vloeren, kleuren, verlichting, …  Onze woningen worden woonklaar afgeleverd , tot en met schilderwerken en energiezuinige led-verlichting. Instapklaar betekent bij  Huyzenmaeckers écht  instapklaar !”

Mireille Adriaen

Vergelijk panden