Your search results
WELKOM BIJ HUYZENMAECKERS | INSTAPKLARE WOONPROJECTEN

Totaalrenovaties en nieuwbouwwoningen: Huyzenmaeckers koopt volledig te renoveren of afbraakpanden en bouwgronden. De renovatie-panden worden samen met een team van erkende aannemers gerenoveerd tot hedendaagse energiezuinige woningen.

Echt betaalbaar wonen: De woningen worden verkocht tegen markt-conforme prijzen, die voor een grote groep van de markt écht betaalbaar mogen genoemd worden.

Expertise: Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoed-sector selecteert Jan Deroo geschikte gronden en panden. Samen met een architect en een team van erkende aannemers leveren we hoogstaande totaal-renovatie of nieuwbouwprojecten af.

GRONDIGE RENOVATIE

Wij pakken de schil van de woning zeer grondig aan. Van fundering, gevel, buitenschrijnwerk tot dakbedekking: de schil van de woning wordt volledig onder de loep genomen. Wij renoveren grondig en volgen ook voor de buitenkant de laatste trends.  De isolatie krijgt ook een belangrijke rol in de uitvoering.

ERKENDE INSTALLATEURS

Elke leiding in de woning is nieuw, wij laten niks aan het toeval over. Elektriciteit, sanitair en centrale verwarming worden geplaatst door erkende installateurs en zijn voorzien van de nodige keuringsattesten. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle merken voor alles wat technieken aangaat.

ACTUELE INTERIEURTRENDS

Onze kopers krijgen waar voor hun geld: een inloopdouche, hippe keuken met kwaliteitsvolle inbouwtoestellen, geschilderde muren en plafonds door professionele schilder… zijn standaard bij Huyzenmaeckers. Vloeren worden gekozen volgens de actuele trends, met extra aandacht voor kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

SERVICE EN GARANTIE

U kan rekenen op onze service, dienst na oplevering en garanties. Bij de verkoop wordt van elke woning een volledig post-interventiedossier opgemaakt, voorzien van alle leidingsplannen, keuringsattesten, aannemerslijsten… Een zeer handig document voor elke toekomstige eigenaar.

Vergelijk panden